60e 'Even Apeldoorn bellen'

20-02-2017 (13:18) - Campagnes

Vandaag gaat de nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial van Centraal Beheer in première. De film ‘Hulk’ is nummer 60 in de fameuze reeks van commercials die ruim 30 jaar geleden bij Centraal Beheer ontstond.   


Ook deze 60e ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial is gemaakt door reclamebureau DDB & Tribal. De reclamespot werd op een toepasselijke locatie opgenomen, namelijk Pier 60 van Clearwater Beach in Florida. In de ‘achtertuin’ van Terry Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan. De 63-jarige Amerikaanse acteur en worstelaar zette met ‘Hulkamania’ het World Wrestling Entertainment op de kaart en speelt een prominente rol in de nieuwe commercial van Centraal Beheer. 


In deze commercial maken we kennis met Mark, Margreet en hun twee zoontjes tijdens een vakantie in de Verenigde Staten. Het gezin bezoekt één van de drukste pieren langs de kust. Daar ziet een straatdief kans om de tas van Margreet weg te grissen. De achtervolging is kansloos. Weg tas! Of toch niet? In de verte wordt de tasjesdief namelijk ingerekend door een indrukwekkende spierbundel. Eentje die maar al te graag even de show steelt.s


Peggy Spaapen
, Manager Digital & Marktcommunicatie bij Centraal Beheer: “De nieuwste ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial ‘Hulk’ is het vertrekpunt van onze grote productcampagnes dit jaar. Natuurlijk komt ook hierin de kenmerkende ‘Even Apeldoorn bellen’ knipoog terug. In de productcampagnes heeft het gezin van Mark en Margreet steeds de hoofdrol. We laten zien dat we oplossingen bieden waar onze klanten blij van worden. En dat we bij schade dag en nacht voor onze klanten klaarstaan."

 

De commercial ‘Hulk’ verschijnt vanaf zaterdag 25 februari op YV


Credits
Creative agency: DDB & Tribal Worldwide, Amsterdam
Production Company: In Case of Fire
Director: Sven Super
Executive Creative Director: Dylan de Backer
Producer: Yuka Kambayashi, Arjan Oosterveer
Business Director: Milo van der Meij
Client: Marteyn Roose, Peggy Spaapen, Karin Wekema, Ellen van der Horst

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.