ALDI zoekt team om ALDI-producten te reviewen

ALDI zoekt team om ALDI-producten te reviewen

27-07-2021 (11:27) - Campagnes

Een échte discountfan weet als geen ander dat A-merk kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat ook de rest van Nederland dit goed bewaarde geheim ontdekt? Door eerlijke en oprechte reviews, denken ze bij ALDI. Daarom start ALDI vanaf vandaag met de online zoektocht naar het A-Team. Dit team van onafhankelijke discountfans heeft één duidelijke missie: producten van ALDI testen en verslag uitbrengen aan heel Nederland.
 
“We zijn binnen ALDI overtuigd van de kwaliteit van onze producten en we worden vaak goed of best getest door specialisten en media. Met het A-Team geven we meningen van klanten een uniek podium op social media. Dat is spannend, maar ook heel leuk. We kijken uit naar de opnames met dit team,” aldus Wolter Bentinck, Manager Social Media bij ALDI in Nederland.
 
Wie heeft het in zich om de beste in testen te worden? Vanaf vandaag gaat ALDI gedurende drie weken op zoek naar de leden van het A-team. De zoektocht verloopt via Facebook en Instagram. Iedereen kan meedoen door te reageren op de video.