Anderzorg maakt overstappen de makkelijkste switch van 2020

Anderzorg maakt overstappen de makkelijkste switch van 2020

03-12-2020 (13:03) - Campagnes

Van een blèrende personal trainer naar een blaffende hond. In een jaar waarin #deleven nogal is veranderd, wordt overstappen de makkelijkste switch.
 
Anderzorg lanceert een vervolg binnen haar #zorgvoordeleven campagne; maak de makkelijkste switch. Een overstapcampagne die in tegenstelling tot alle verandering binnen #deleven wel makkelijk is.
 
Anderzorg: “Het afgelopen jaar is #deleven enorm veel veranderd. En dat was niet altijd even makkelijk. Ons werk, ons nachtleven, onze manier van daten en familiebezoekjes zijn allemaal in één klap veranderd. De switch van zorgverzekeraar is dan ook iets waar je je zo min mogelijk zorgen over moet maken.”
 
De door XXS Amsterdam ontwikkelde campagne laat zien dat in tegenstelling tot de veranderingen van het afgelopen jaar de switch met Anderzorg wel de makkelijkste wordt. Zo wordt bijvoorbeeld thuis fit blijven heel gemakkelijk met sporttips van Anderzorg & SamenGezond en is overstappen naar een scherpe premie via één klik probleemloos geregeld. De campagne wordt uitgerold op TV, social, online en radio.

Credits
Klant: Anderzorg
Bureau: XXS Amsterdam
Productie: DPPLR
Muziek: Audentity
Online development: Havana Harbor
 
 

Anderzorg | The Easiest Switch of 2020 - Working Out from XXS on Vimeo.

 

 

Anderzorg | The Easiest Switch of 2020 - Going out from XXS on Vimeo.