André Maat regisseert internationale commercial met Wonderwoman

12-06-2017 (21:20) - Campagnes

Niet toevallig op het moment dat de bioscoopfilm Wonderwoman in première gaat, lanceert gamesgigant Youzu Interactive de campagne voor League of Angels - Paradise Land met in de hoofdrol Wonderwoman actrice Gal Gadot. De bioscoopcommercial werd geregisseerd door André Maat.
 
De internationale bioscoop- en TV-commercial werd gerealiseerd door de Duitse productiehuizen NHB Postproduktion en Rabbicorn Films. De Nederlandse regisseur André Maat bedacht het concept voor de 30 seconden spot samen met creatief Nick Schönfeld in Amsterdam. 
 
over-the-top
Voor André Maat voelde deze opdracht als een droom die uitkwam: “Dit is heerlijk over-the-top: Een vuurspuwende draak, brandende autos en een beeldschone actrice met harde actionmoves. Als commercial-regisseur word ik hier toch heel blij van."
 
'forced perspective’ spots
André Maat woont in Amsterdam. Hij werkt in NL als freelance regisseur en wordt internationaal vertegenwoordigd bij HD-management. Zijn ‘forced perspective’ spots voor Promovendum draaien op dit moment op de Nederlandse TV. V

Credits
NHB:
Executive producer: Tim Tibor?
CG supervision/VFX supervision: Wolfgang Emmrich, Filip Lange
Rabbicorn Films?:
Director: André Maat?
DoP: Ian Foster
Executive producer: Jule Behrens
Producer: Lennart Frohne
Assistant producer: Finn Kalk
Editor: Kathrin Schmoll
Service production: 
ZAP Productions, Marc Parsons 
On-set effects: Artem
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.