ANWB wenst je ‘Fijne vakantie!’

11-06-2018 (09:56) - Campagnes

Waar je deze zomer ook naartoe op vakantie gaat, de ANWB helpt je op weg. Met informatie en tips van de ANWB ga je goed voorbereid op pad. Ook onderweg en op de bestemming kun je op de ANWB rekenen. Ook als het even niet loopt zoals je had verwacht. 
 

Die boodschap staat centraal in de nieuwe merkcampagne van de ANWB. Met deze campagne willen we zorgen voor een feel good zomergevoel ten aanzien van de rol van de ANWB als ideale reisgenoot. 
 
In de campagne toont de ANWB herkenbare situaties van verschillende mensen die met vakantie zijn. Zij worden tijdens hun vakantie geholpen door de  ANWB met bijvoorbeeld de ANWB Vakantiehulp App, Wegenwacht®, de ANWB Visa Card en de doorlopende reisverzekering. Zo wordt het (toch nog) voor iedereen een ‘Fijne vakantie! 
 
Toine de Krosse, campagnemanager ANWB: “Wij maken het mogelijk dat mensen onbezorgd en met plezier onderweg kunnen gaan. Onze manier van helpen én de verschillende producten en diensten zijn hierin de verbindende factor. Voor de uitwerking van deze boodschap zochten we een creatieve sparringspartner, maar ook een bureau dat de productionele slagkracht in huis heeft om het te realiseren. Die match vonden we bij Yune.
 

Credits

Verantwoordelijk bij klant: Toine de Krosse, Monique Dirkse 
Concept: Toine de Krosse
Bureau: Yune
Client Service Director: Pablo van den Berg
Creatief Directeur: Jeroen Dontje
Head of Campaigns: Lucio Jessurun
Producer: Daan Starrenburg en Marlon van der Stigt
Regisseur: Peggy Steenvoorden
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.