ARAG staat op tegen bullebakken

16-04-2018 (17:49) - Campagnes

In de nieuwe commercial van True Ideas, laat ARAG zien waar zij voor staat. En ze waarschuwt alvast alle bullebakken van Nederland: wij zijn juridisch probleemoplossers, en wij staan op voor gerechtigheid. 
 
 
Vandaag lanceert True Ideas voor ARAG een nieuwe campagne op TV en in de diverse (vak)bladen. De campagne introduceert een compleet nieuwe thematiek, die toch helemaal vertrouwd is omdat hij teruggaat naar de reden waarom ARAG in 1935 is opgericht:
 
“Ik wil ieder individu de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen.
Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen”
 
Heinrich Fassbender
Oprichter ARAG, 1935
 
Daarom luidt onze nieuwe pay-off: ARAG voor iedereen
 

De bullebakken

Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken: die aannemer die zijn afspraken niet nakomt, een webshop die zijn eigen garantiebepalingen niet toepast, of die ene buurman die zijn schutting een metertje op jouw erf heeft gezet: Bullebakken. Ze hebben een grote mond, geld genoeg, of de juiste vriendjes waardoor ze denken er wel mee weg te komen.
 

Je recht halen

Maar ARAG vindt dat iedereen zijn recht moet kunnen halen.  “Met deze campagne starten we een nieuw hoofdstuk voor ARAG. We onderstrepen waar we voor staan en wat we doen: het recht toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen en het oplossen van juridische problemen. We gaan daarmee terug naar de reden waarom ons bedrijf in 1935 is opgericht", aldus  Gert-Jan Siebelink, Manager Corporate Communicatie en Marketing Manager
 

De campagne

Gedurende heel 2018 is de campagne zichtbaar. Er wordt gestart op TV, met een ‘manifest film’ van 40 seconden, waarna de boodschap ook in andere middelen en kanalen zal worden uitgerold.

ARAG. Een boodschap voor de bullebakken. from True ideas on Vimeo.