Asperges eten voor het goede doel op Moederdag

Asperges eten voor het goede doel op Moederdag

20-04-2021 (15:00) - Campagnes

Deze Moederdag zetten Breda Maakt Mij Blij en Boerschappen alle moeders van Nederland in het zonnetje met een Asperge-dinerbox. In de box zit een driegangen-aspergemenu voor vier personen. Daarmee maak je niet alleen je moeder blij, je steunt er ook nog eens het goede doel mee. De mede-oprichters van Breda Maakt Mij Blij wil stichting Make a Memory helpen. Elke MoederdagBox levert tien euro voor de stichting op.
 
Het doel is om 20 duizend euro te doneren aan de stichting, zodat zij zich kunnen blijven inzetten voor gezinnen die een kindje verliezen, juíst op Moederdag.
 
Als je de MoederdagBox bestelt, steun je naast de stichting Make a Memory en alle ouders die daarmee getroost worden, nog meer initiatieven. Zo zit de box vol met lekkernijen van Brabantse boeren die een goede prijs krijgen voor hun mooie gemaakte producten. Het driegangen-diner bestaat uit aspergesoep met gerookte zalm, het klassieke hoofdgerecht van asperges met roomboter, ham en een eitje en als dessert hangop met rood fruit. Daarnaast zitten er in de box verse bieslook, aardbeien, krieltjes en appelsap.
 
Nederlandse wijn en champagne
Bij het kopen van de MoederdagBox kun je kiezen tussen een box met een fles wijn of eentje met een fles goede bubbels. De wijnen komt van Wijngaard de Rijsakker, die door de coronacrisis met een overschot van 5000 flessen Nederlandse champagne en prijswinnende wijnen zit.
 
Consumenten kunnen de box laten thuisbezorgen of op 8 mei zelf komen ophalen bij de pick-up points van Boerschappen in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Breda en Goirle, Eindhoven en Den Bosch. De MoederdagBox is hier te bestellen vóór 2 mei. De box kost €69,50 voor het menu met de witte wijn en € 77,50 voor het menu met de Nederlandse champagne.