BinckBank baant de weg voor onafhankelijkheid

06-08-2018 (15:02) - Campagnes

In het kader van de verbredingsstrategie biedt BinckBank ook vernieuwende online diensten aan op het gebied van Sparen en Laten beleggen naast Zelf Beleggen. Hiermee spreekt BinckBank een nieuwe doelgroep aan die breder is dan de ervaren belegger. Deze volgende generatie kiest bewust voor wat geld kan opleveren: onafhankelijkheid. BinckBank wil hen hierbij helpen.


Bas Brinkman (Marketing & Communicatie bij BinckBank): “Voor onze doelgroep is geld geen einddoel. Ze zien geld als een middel om zich volledig vrij en onafhankelijk te voelen. BinckBank ziet een belangrijke rol weggelegd om dat gevoel toegankelijk te maken door klanten betere beslissingen te laten nemen over hun financiële toekomst voor nu, straks en later.”

 

Net zoals het merk 18 jaar geleden de beurs toegankelijk maakte, wil BinckBank dat nu ook voor onafhankelijkheid doen. BinckBank wil het gevoel van onafhankelijkheid meegeven aan hun (nieuwe) klanten. Dat doet het merk met een reeks vernieuwende financiële producten, maar ook door mensen te begeleiden en te helpen met hun financiële toekomst. Om zo iedereen een stapje dichter te brengen naar onafhankelijkheid.


De vandaag gestarte campagne viert dat gevoel van onafhankelijkheid. Dat zit soms in kleine dingen en is voor iedereen anders; financiële onafhankelijkheid betekent voor de één ultieme vrijheid, terwijl anderen dit juist ervaren als iets kunnen doen wat ze niet voor mogelijk achtten. Met deze campagne worden dergelijke momenten gevierd en wordt het publiek uitgenodigd om aan hun onafhankelijkheid te werken, samen met BinckBank.


credits

Adverteerder: BinckBank
Verantwoordelijk bij adverteerder: Bas Brinkman, Carolien Van Pesch, Daniël Oosterwaal, Volmer Schellens, Lidy Oudejans, Jantien Kerckhaert
Bureau: XXS Amsterdam
Strategy Director: Michael Van den Brande
Creative Director: John de Vries
Concept: John de Vries, René Verbong, René Verhagen, Saskia Meijer
Creatie: John de Vries, Basha de Bruijn
Account: Ward Enckhof, Lisa Been, Max de Vries, Willemijn Reuvers
Productie XXS: Marcel Ossendrijver
Productiemaatschappij: Pink Rabbit
Regisseur: Basha de Bruijn
Productie: Mireille Lampe
D.O.P.: Gabor Deak
Production Design: Rikke Jelier
Fotografie: Balázs Glódi
Edit: Martin Heijgelaar - MRTN
Muziek: Jorrit Kleijnen & Alexander Reumers
Geluid: Evelien Geluid / Hunfeld Sound
Grading: Barry Clarke - Captcha
Online: Tim van Paassen, Koen van Someren Gréve - The Compound
In samenwerking met: Fabrique, Nieuwe Koffie, Vizeum

 

Binck_Onafhankelijkheid_TVC 45 from XXS on Vimeo.


 

Binck - Online video_Laten beleggen from XXS on Vimeo.


 

Binck - Online video_Pensioen from XXS on Vimeo.