Blauw Gras daagt Land Rover uit voor The Perfect Storm

Blauw Gras daagt Land Rover uit voor The Perfect Storm

06-05-2021 (10:06) - Campagnes

Als aanvulling op de introductiecampagne creëerde digitaal bureau Blauw Gras, onderdeel van Ace, een uitdaging voor de Land Rover voor Discovery Sport. Het hybride model ging op Terschelling de strijd aan tijdens de 'The Perfect Storm' met tweevoudig wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. De PR campagne wordt internationaal uitgerold.

Dan Verhoeven, Creative Lead van Blauw Gras: "Nederland lijkt in eerste instantie niet het meest uitdagende land voor de Land Rover Discovery Sport PHEV, maar niets is minder waar! De inzichten dat Terschelling niet alleen de grootste Land Rover community ter wereld heeft (per hoofd van de bevolking) maar ook nog eens de meest extreme weersomstandigheden in Nederland heeft waren de basis van het concept. Met 'The Perfect Storm' als uitkomst. Een unieke strijd tussen de elementen, stroom versus wind, oftewel Land Rover versus Youri en z’n kite".
 

Andere Challenges

Het was niet de eerste keer dat Land Rover zo'n extreme challenge organiseerde. Eerder reed een hybride Range Rover al 999 steile trappen omhoog op de Chinese Tianmen Mountain tijdens The Dragon Challenge. En de legendarische chauffeur 'The Stig' reed een 15 kilometer lange (zwarte) skipiste af met de hybride Range Rover Sport tijdens The Inferno Challenge. Eén ding is zeker: challenge zoals deze doen weinig anderen Land Rover na.