Bloemenbureau Holland zegt het met bloemen: Let Hope Bloom

Bloemenbureau Holland zegt het met bloemen: Let Hope Bloom

07-04-2020 (14:19) - Campagnes

Let Hope Bloom. Een toepasselijke boodschap in deze turbulente tijd van Bloemenbureau Holland. In de nieuwe campagne van het bloemenbureau wordt de boodschap van hoop met de wereld gedeeld in de vorm van 200.000 bloemen. Een teken van wereldwijde solidariteit en optimisme tijdens de COVID-19 pandemie.
 
De campagne is ontwikkeld in samenwerking met 180 Kingsday. Met de campagne wil Bloemenbureau Holland laten zien dat bloemen het vermogen hebben om een positieve sfeer te creëren en de dag op te vrolijken. ‘Bloemen hebben een krachtige symboliek en spreken de internationale taal van liefde en vriendschap, van dankbaarheid, steun en troost. Én van hoop. De boodschap is bedoeld om vreugde te zaaien, troost te bieden en bloemen in huis te halen op een moment dat het moeilijker is dan ooit’, aldus de organisatie. 
 
De campagne loopt in Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Wereldwijd worden mensen aangemoedigd om deze positieve bloemenboodschap van hoop met de hashtag te delen met de hashtag #lethopebloom.