ByBP start Move for Casper campagne

ByBP start Move for Casper campagne

29-04-2021 (13:03) - Campagnes

Op 29 en 30 mei komt Nederland in beweging tijdens het Move for Casper-weekend. Voor zichzelf, voor elkaar en voor de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (OAK). Doel is meer bekendheid genereren voor deze ziekte die de op één na dodelijkste vorm van kanker is. Het evenement is bedacht door sportmarketingbureau byBP van hockey-olympiërs Billy Bakker en Mirco Pruyser. De topsporters zijn ambassadeur van Support Casper, de campagne van Stichting OAK om geld in te zamelen voor het onderzoek van professor Casper van Eijck naar een effectieve behandeling van alvleesklierkanker.
 
Voetbalgrootheid Ronald Koeman, tophockeyster Ellen Hoog, acteur Nizar El Manouzi, tv-presentator Hélène Hendriks en musicalster Pia Douwes hebben zich al ingeschreven voor Move for Casper. Iedereen die deel wil nemen kan zich aanmelden.
 

#OAKIKDOEMEE

In het weekend bewegen doet bijna iedereen. In het weekend van 29 en 30 mei vraagt Support Casper die beweging te 'doneren' aan het onderzoek naar een effectieve behandeling van alvleesklierkanker. Zo krijgt deze op één na dodelijkste vorm van kanker meer aandacht en komt er meer geld beschikbaar voor onderzoek. Wie zich aanmeldt voor het Move for Casper-weekend doneert €10 aan het goede doel en ontvangt een 'OAK ik doe mee'-rugnummer voor extra zichtbaarheid. Elke vorm van bewegen en elke afstand is toegestaan, en deelnemers van alle leeftijden kunnen meedoen – alleen, als team vanaf vijf personen of met het hele bedrijf.
 

Event credits

Event- en marketingbureau byBP bedacht en ontwikkelde het concept voor Move for Casper en is in samenwerking met Support Casper verantwoordelijk voor de uitvoering.