Campagne Veilig Op Weg geïnspireerd door basischool

18-10-2018 (10:25) - Campagnes

GivingBrandsEnergy bezocht afgelopen week een les van Veilig op Weg in Den Haag. De voorlichting over de dode hoek, gegeven door vrachtautochauffeur Corina, viel erg goed bij de kinderen. Het creatieve bureau achter de campagne, GivingBrandsEnergy, ontwikkelt het lesmateriaal.


’Ik vind Veilig op Weg een goed initiatief. Kinderen uit mijn groep gaan al een tijdje zelfstandig naar school. Het is geruststellend dat ze op pad gaan met een beetje extra kennis’’ - Leerkracht - 

 

nog leuker

Het creatieve bureau achter de campagne, GivingBrandsEnergy, ontwikkelt lesmateriaal dat meegaat met de tijd. Het team dat afgelopen vrijdag aanwezig was, heeft leuke reacties ontvangen van de basisschool. Zij laten zich inspireren door de lesdag en gebruiken deze ervaring om het lesmateriaal nóg leuker te maken. 

 

veilig op weg

De Veilig op Weg-les is een initiatief van Transport en Logistiek Nederland (TLN) in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN). Twee organisaties die zich al jaren inzetten voor de verkeersveiligheid in Nederland. De campagne richt zich voornamelijk op voorlichting op basisscholen over de gevaren van grote voertuigen in het verkeer.


 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.