Coca-Cola kersttruck laat zich weer zien

07-12-2017 (09:00) - Campagnes

Als de decembermaand gestaag richting kerst kachelt, is het wachten op de Coca-Cola kersttruck. Aan dat wachten komt nu een einde. Het frisdrankmerk lanceert zijn nieuwe kerstcampagne. Dit jaar zet Coca-Cola kersthelden in het zonnetje. 

kersttruck

De campagne Bedank jouw kerstheld is bedoeld om de persoon of personen die voor jou persoonlijk echte helden zijn te bedanken. Dit kan met behulp van de tradiotionele kersttruck die het land door trekt. Bijna iedereen heeft wel iemand die veel ver hem of haar betekent, zo redeneert de frisdrankgigant. En wat is nu een betere tijd om dit te laten blijken dan de kerstdagen? Via social media of e-mail kun je jouw kerstboodschap voor je kerstheld doorgeven, deze wordt dan op de Coca-Cola truck geprojecteerd.
 

mooie maand

Daan Berendsen, brandmanager Coca-Cola: ‘Dit jaar is de iconische Coca-Cola kersttruck voorzien van een enorm LED scherm (9 x 2,4 meter), zodat consumenten de persoonlijke kerstwens voor hun kerstheld groots zien verschijnen. We maken -samen met de kerstman en zijn elfjes- nog een foto bij het bedankje, zodat deze ook wordt vereeuwigd. En natuurlijk proosten we met een Coca-Cola zero sugar. Het wordt weer een mooie maand.’
 
Naast deze actie wil Coca-Cola rond de kerstdagen inspireren met een kerstcommercial en thematische kerstverpakking op zijn produsten. De kerstcampagne is ontwikkeld door Sra Rushmore (Madrid).
 

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.