Crisp lanceert 'kraampakket' voor Moederdag

Crisp lanceert 'kraampakket' voor Moederdag

04-05-2021 (14:34) - Campagnes

In de aanloop naar Moederdag komt supermarkt-app Crisp met de allerlekkerste beloning na de bevalling: het Moedermag verwenpakket. Een pakket voor kersverse moeders om van te genieten, met alle lekkere hapjes die ze negen maanden lang netjes hebben afgeslagen. Zo maakt Crisp met dit bijzonder kraam-verwenpakket van Moederdag Moedermag.

Geen alcohol, alles doorbakken, niet te veel drop, rustig aan met pittig eten en alleen gepasteuriseerde producten; het is maar een greep uit de voedselvoorschriften die een zwangere op zich afgevuurd krijgt. Daarom zitten in dit verwenpakket alle dingen die al die tijd niet gemogen hebben: rauwmelkse camembert, filet americain, vitello tonnatosalade, handgesneden serranoham, rose limonade, sashimi-zalm, toastjes en een goede fles champagne. Om het feest compleet te maken geeft Crisp een slabbetje en een borrelplank cadeau.
 
Dit unieke Moedermag verwenpakket, ter waarde van €85,- is tijdelijk in de app verkrijgbaar voor €49,99. Het staat klaar in de app, in de categorie 'baby, peuter, kleuter'.