De extended versie van Ireen Wust

28-12-2017 (15:13) - Campagnes

Private lease aanbieder Justlease & Toyota lanceren in aanloop naar de Olympische Winterspelen van 2018 in PyeongChang (Zuid-Korea) de campagne ‘What’s your drive?’. Via een extended commercial brengen haar belangrijkste sponsoren een ode aan Nederlands grootste sportvrouw: Ireen Wüst. Hiermee willen Justlease en Toyota benadrukken, dat achter ’s lands grootste olympiër, een enorme drive verscholen gaat, die bijdraagt aan het succes.
 
 
Ireen Wüst wist zich definitief te plaatsen bij het olympisch kwalificatietoernooi op de 3000 meter. En kan haar droom om op vier opeenvolgende Spelen een gouden medaille te behalen nu gaan verwezenlijken. Daarmee mikt de Nederlandse kopvrouw van het langebaanschaatsen op een prestatie van wereldformaat. Op drie Winterspelen heeft ze acht medailles gewonnen (waarvan vier goud) wat haar tot de meest succesvolle Olympische sporter van Nederland maakt. Ook werd ze in Sotsji uitgeroepen tot beste vrouwelijke Olympiër (ANOC Award).
 

groots eren

Rogier van Ewijk, directeur van Justlease: “Ireen is Nederlands grootste sportvrouw. Niemand wist zoveel eremetaal te halen voor ons land op de Olympische Spelen. Daarmee heeft zij ons land een grote dienst bewezen, waar wij haar zeer erkentelijk en dankbaar voor zijn. Het minste wat wij kunnen doen is haar verhaal en prestaties zo goed als mogelijk in beeld brengen. Via deze commercial laten we zien wat het inhoudt om als persoon 14 jaar op het hoogste podium te staan. Letterlijk jarenlang een schema van rusten, eten, trainen en presteren. Dag in, dag uit. Iedere Nederlander die iets met sport heeft zal zich aangesproken voelen door deze video. Het geeft precies dat gevoel weer waar wij Nederlanders trots op zijn”.
 

Extended commercial

De commercial vormt onderdeel van de gehele campagne ‘What’s your drive?’ van Justlease rondom de Olympische Spelen en Team Justlease.nl, de schaatsploeg waar Ireen Wüst kopvrouw van is. In deze fase is er bewust voor gekozen om voornamelijk de atleet het podium te geven. De video wordt vrijdag 29 december gelanceerd in Thialf tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi.
 
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.