Dog Fun Run: co-creatie tussen The Gardeners & Dierenbescherming

12-09-2019 (19:04) - Campagnes

Geïnspireerd door de vele charityruns en -events die Nederland rijk is, creëerde The Gardeners een bijzondere co-creatie met de Dierenbescherming. De Dog Fun Run vindt plaats op zondag 15 september op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. Door deelname aan de Dog Fun Run kan de Dierenbescherming asielhonden voorzien van speelweides en oefenmaterialen.


De Dierenbescherming is er om dierenleed tegen te gaan. Een belangrijke pijler van de vereniging is het voorkomen ervan en het informeren over hoe jij een veilige en gezonde omgeving kunt geven aan je huisdier. Beweging is bijvoorbeeld voor honden essentieel in hun gezondheid. En dus is spelen met je huisdier naast heel leuk, ook heel belangrijk.  


Over de Dog Fun Run

De Dog Fun Run is een parcours waarbij hond en baas worden uitgedaagd door obstakels zoals een modderbad en evenwichtshindernissen. Het doel is naast plezier maken door samen te bewegen ook geld op te halen voor asielhonden, want die willen ook graag rennen en hun energie kwijt. Daarbij is een gezonde, energieke hond makkelijker te herplaatsen.


Credits

Concept: The Gardeners i.s.m. de Dierenbescherming
Uitwerking concept & materialen: The Gardener
Productie Dog Fun Run: De Fixers