Een energieboost voor Nederland van Energiedirect.nl

Een energieboost voor Nederland van Energiedirect.nl

09-04-2020 (15:17) - Campagnes

Energiedirect.nl heeft een nieuwe campagne gelanceerd waarin het de klanten aan het woord laat. Op uiteenlopende manieren geven zij een ‘energieboost’ omdat ’Nederland wel wat positieve energie kan gebruiken’, aldus Energiedirect.nl.
 
De campagne is bedacht en geproduceerd door SuperHeroes, ‘in slechts een week tijd en volledig gebouwd vanuit onze eigen SuperHeroes-huizen’, laat het bureau weten. Insteek was de gedachte dat we niet in quarantaine gaan om de beste energiedeal te vinden. Daarom wil Energiedirect.nl Nederland wat positieve energie geven om door deze onzekere tijden heen te komen. Van eenzame grootouders tot uitgeputte thuisonderwijssters, van bezorgers tot thuiswerkers en voor ons allemaal die onze dierbaren en ons normale leven missen, het lijkt erop dat iedereen op dit moment een energieboost kan gebruiken.
 
Verschillende mensen werden gevraagd om een persoonlijke videoboodschap op te nemen. Deze werden geplaatst in de smartphone van personage Klaas van energiedirect.nl. Het werd een reeks positieve energieboodschappen, die onder meer te zien zijn in radiospots en Instagramverhalen.