ENGIE Energie lanceert zonne-energie campagne

ENGIE Energie lanceert zonne-energie campagne

02-06-2020 (09:52) - Campagnes

Energieleverancier ENGIE heeft een nieuwe campagne gelanceerd: ‘ENGIE laat de Nederlander profiteren van de zon’. De campagne is ontwikkeld door Fama Volat.
 
ENGIE Energie heeft naar eigen zeggen wereldwijd bijna 1000 eigen wind- en zonneparken en waterkrachtcentrales. In Nederland wekt het bedrijf groene stroom op met windmolens en meer dan 400.000 zonnepanelen. Daarnaast investeert ENGIE in innovatieve duurzame oplossingen, zoals dubbelzijdige en drijvende zonnepanelen. Mede hierdoor heeft de energieleverancier alle kennis, ervaring en producten in huis om iedere Nederlander te laten profiteren van de zon.
 

Hoe benut je de zon?

Met de nieuwe campagne wil de energieleverancier de mogelijkheden van zonne-energie onder de aandacht brengen. Hoe benut je bijvoorbeeld de zon als je in een appartement woont of een kantoorpand huurt, een relatief klein dak hebt of juist al groene stroom hebt en de volgende stap wilt zetten? Aan de hand van deze vragen gaat ENGIE op zoek naar de doelgroep. Om ze antwoorden te geven waar ze letterlijk niet omheen kunnen. Door abri’s zo te plaatsen, dat de oplossing niet te missen is, dus voor het raam van een appartement op 3 hoog, op zolder of voor de bovenverdieping van een kantoorpand. Voor elke uitdaging heeft ENGIE immers een passende oplossing, is de boodschap.