Epke Zonderland nieuwe gezicht van The Shaving Institute

23-06-2020 (09:43) - Campagnes

Turner Epke Zonderland is het nieuwe gezicht van The Shaving Institute. De Olympisch en meervoudig kampioen is te zien in de nieuwste commercial van het Groningse bedrijf dat scheerproducten produceert.
 
De start-up heeft een scheer- en verzorginglotion ineen ontwikkeld die scheerschuim en aftershavelotion overbodig maakt. Het merk wil met het nieuwe product een einde maken aan de dagelijkse scheerongemakken die veel natscheerders ervaren.
 
Op zoek naar een passend gezicht voor hun bedrijf kwam directeur Daan Hogewoning van The Shaving Institute uit bij Zonderland. Hij ziet overeenkomsten tussen de ambitie van de turner en de doelen van het bedrijf. ‘Wij streven net als Epke naar een perfect resultaat.’ Maar er is ook een groot verschil tussen turnen op topniveau en de scheer- en verzorgingslotion van The Shaving Institute: ‘Als topsporter moet Epke jarenlang trainen voor dat perfecte eindresultaat, voor die gouden medaille. De perfecte scheerbeurt bereikt iedere man zonder enige oefening, met slechts een klein beetje hulp van The Shaving Institute.’