Fiverr wil immateriële cadeaus populairder maken

Fiverr wil immateriële cadeaus populairder maken

25-11-2021 (12:53) - Campagnes

Freelance platform Fiverr wil mensen aanmoedigen elkaar te verrassen met persoonlijke cadeaus en daarmee bewustwording creëren voor de trend van ‘ontspullen’. Daarom lanceert Fiverr een pagina waar Nederlanders een freelancer de opdracht kunnen geven een creatief en origineel cadeau te maken, zoals een persoonlijk muzieknummer of een video.
 
Met de feestdagen in aantocht wil het freelance platform een lans breken voor immateriële cadeaus. Fiverr hoopt daarmee dat persoonlijke cadeaus aan populariteit winnen. Peggy de Lange, verantwoordelijk voor de internationale groei van Fiverr, duidt ook de reden voor de campagne: "Er is sprake van een lichte tegenstrijdigheid in onze maatschappij, waarin speciale verkoopdagen met hoge kortingen zoals Black Friday populair zijn, maar ook de trend van ontspullen in trek is. De consument is gevoelig voor kortingen, maar ervaart ook het gevoel teveel spullen te hebben. Met het oog op de decembermaand hopen wij de Nederlander warm te maken om een uniek cadeau te geven dat een diepe indruk achterlaat, zonder een product te kopen."
 
Op deze pagina vinden zij die hun geliefde of beste vriend een persoonlijk en origineel cadeau willen geven de freelancers die kunnen helpen een gedicht, kaart, liedje of zelfs een video te maken.