Frans Bauer held in nieuwe Peijnenburg-commercial

16-01-2020 (21:11) - Campagnes

Frans Bauer heeft de hoofdrol in de nieuwste commercial van Peijnenburg, die vanaf vandaag op tv te zien is. In de commercial is Frans aan het happen naar Peijnenburg en droomt hij even weg naar zijn happy place: een doorbraak in Amerika. Want van happen word je happie, aldus het bekendste ontbijtkoekmerk van Nederland.
 
Peijnenburg staat voor ongecompliceerd genieten en vindt dat we dat best wat vaker mogen doen. Het merk is al even niet meer op televisie geweest en om zijn ontbijtkoek weer bij de consument onder de aandacht te brengen, happen ze, eh, trappen ze de campagne af met een van de bekendste volkszangers van Nederland: Frans Bauer.


Herkenbaar Peijnenburg in 2020

In 2019 is onderzoek gedaan naar de meest herkenbare en unieke merkelementen van het merk Peijnenburg. Daarom is onder meer het iconische ‘koek aan een touwtje’ teruggehaald als merkbeeld op de verpakking. Ook is in het vierde kwartaal van 2019 een re-design uitgevoerd. Hierdoor is bijvoorbeeld de Peijnenburg Zero meer in lijn met de originele ontbijtkoek waardoor deze koek beter onder de aandacht gebracht wordt. Peijnenburg draagt door het re-design een consistent en sterk herkenbaar merkbeeld uit op zowel de winkelvloer als in alle communicatie, zodat heel Nederland ook in 2020 gaat happen naar Peijnenburg.
 

Credits

Bureau:  DDB Unlimited
Creatie: Wouter Voges, Maarten Remmers
Account: Dick van der Lecq, Milo van der Meij
Producer: Marieke Prette
Regie: Mattias Schut
D.O.P.: Menno Westendorp
Geluid: Earforce
Edit: Brian Ent
Postproductie: Ton Habraken
Grading: Efraim Gons
PR Bureau: Flasnost
Verantwoordelijk bij Peijnenburg: Jeroen Harks, Menno Haars, Manon Swinkels, Han van Welie