Gezamenlijke campagne Runner's World en Nationale-Nederlanden

Gezamenlijke campagne Runner's World en Nationale-Nederlanden

29-12-2020 (11:43) - Campagnes

Runner’s World en Nationale-Nederlanden lanceren samen de campagne Wij lopen door. De kick-off is op 29 december met een speciale video. Deze is te zien op alle kanalen van Runner’s World.
 
In de campagne staat de liefde voor lopen centraal. De boodschap is: blijf bewegen, blijf gezond. Ondanks de coronapandemie kan iedereen nog hardlopen. De samenwerking tussen Runner’s World en Nationale-Nederlanden wordt in 2021 geïntensiveerd met deze nieuwe campagne.
 
Lopers wordt ook gevraagd hun loopverhaal te delen. De meest inspirerende lopers worden geportretteerd door Runner’s World. Ook wordt samen met Nationale-Nederlanden een covercontest georganiseerd. Een aantal lopers komt op de cover van het hardloopblad. Aan het einde van 2021 wordt bovendien de verkiezing Loper van het Jaar gehouden.
 
Als supporter van alle hardlopers wil Nationale-Nederlanden actief bijdragen aan het in beweging houden van elke hardloper tijdens coronaperiode waarin grote hardloopevenementen geen doorgang kunnen vinden. De gezamenlijke campagne met Runner’s World sluit daar mooi bij aan.