H&M en NETFLIX duiken de zomer in met Stranger Things-collectie

09-05-2019 (09:32) - Campagnes

H&M en Netflix zijn een samenwerking aangegaan met de smash-hitserie Stranger Things die later deze zomer hun derde seizoen in gaat. In dit nieuwe seizoen wordt een nieuwe locatie uit de  fictieve stad “Hawkins” geïntroduceerd; de Hawkins community pool. Het in-house design team van H&M heeft exclusief een collectie mogen ontwerpen in samenwerking met Netflix rondom deze locatie.
 

De collectie bestaat uit kleding, badkleding en accessoires voor zowel dames als heren, volledig in de stijl van Stranger Things. Met retro moderne silhouetten, een kleurenpallet van rood, wit, zwart en fuchsia roze is deze zomerse capsule collectie een eerbetoon aan de iconische jaren tachtig stijl uit de serie. De collectie bestaat grafische t-shirts, tanktops, shorts, badkleding en accessoires voor de lazy summer days bij het zwembad.
 

Enkele items uit deze collectie zullen ook daadwerkelijk gedragen worden in de serie. De bekende Britse modefotograaf en regisseur Matt Jones schoot deze H&M x Stranger Things campagne.