Hoofdrol voor bekende Youtuber in sci-fi film 'Kom in de Kas'

Hoofdrol voor bekende Youtuber in sci-fi film 'Kom in de Kas'

10-03-2020 (13:53) - Campagnes

Youtuber Govert Sweep, die vorig jaar het landelijke nieuws haalde omdat hij de Amerikaanse geheime legerbasis Area51 probeerde te betreden, speelt de hoofdrol in de (volgens de makers) kortste Nederlandse science fiction film ooit. Een goede keuze wat ons betreft, Sweep weet de spanning goed op te bouwen in de film ‘Kom in de Kas’.
 
De film is onderdeel van een grotere campagne naar aanleiding van de 43ste editie van Kom in de Kas. Een publieksevent van de Nederlandse glastuinbouw dat op 4 en 5 april 2020 plaatsvindt. De campagne is ontwikkeld door Natwerk en moet het innovatieve karakter van de sector uitlichten en jonge stedelingen enthousiast te maken voor het evenement. Naast de sci-fi film, maakte Natwerk een behind-the-scenes film, teasers voor social media en filmposters. De film is te reviewen op Internet Movie Database IMDb.
 

Futuristische kassen

Via de website komindekas2020.nl is de film zelf te bekijken en ook een speciale behind-the-scenes video. Daarin laat Govert Sweep de kijker zien welke geavanceerde technieken daadwerkelijk in de kassen worden gebruikt: van robotarmen tot futuristisch ogende roze lichttechniek.