Hoppenbrouwers Techniek en STROOM bouwen verder aan landelijke dekking

Hoppenbrouwers Techniek en STROOM bouwen verder aan landelijke dekking

06-10-2021 (09:34) - Campagnes

Onlangs is de nieuwe branding campagne van Hoppenbrouwers Techniek van start gegaan. Een campagne waarbij deze allround technisch dienstverlener, samen met STROOM, bouwt aan haar landelijke naamsbekendheid én een boost geeft aan de werving van personeel.
 
De campagne is opgebouwd uit meerdere elementen, gebaseerd op onderzoek en analyses waarbij onder andere de Byron Sharp theorie is toegepast. Er is gekozen voor een stevige basis waarbij radio wordt gecombineerd met een online branded content samenwerking. Met behulp van een brede zendermix (Radio 538, Radio 10, Slam! en Veronica) plus zichtbaarheid op de landelijke en regionale nieuwsplatformen van DPG-media (AD.nl & ADR titels) wordt het thema ‘Omdat Techniek Leeft’ breed uitgedragen.
 
Ter ondersteuning van de branding campagne en activatie van de doelgroep wordt er aanvullend Narrow Casting ingezet bij BasicFit sportscholen. Een creatieve en ongedwongen manier om op een effectieve wijze onder de aandacht te komen bij het jonge, mannelijke publiek. Tevens wordt er bioscoopreclame ingezet gedurende de lanceringsweek van de nieuwe James Bond film.
 
 
 

Sterspeler in de techniek

Van eenmanszaak in elektrotechniek naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek. De inmiddels 1500 medewerkers en vele klanten onderstrepen dat. Hoppenbrouwers Techniek is actief op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinklers, duurzame energie, inspecties en technisch beheer.
 
 

Groeien naar landelijke dekking

Hoppenbrouwers Techniek heeft een sterke groeiambitie. Het bedrijf is aan het uitbreiden en wil binnen afzienbare tijd hun diensten kunnen inzetten in heel Nederland. De lokale geworteldheid en persoonlijke aanpak is daarbij een belangrijk speerpunt. Niet alleen met oog op klanten maar ook zeker voor het personeel. Hoppenbrouwers Techniek is niet voor niks al tweemaal beloond met het keurmerk Beste Werkgever. STROOM kijkt dan ook met enthousiasme uit naar de verdere samenwerking, waarbij we Hoppenbrouwers Techniek voorzien van een passende mediastrategie, planning en inkoop.