Hornbach zoekt Beste Klusser van Nederland

13-05-2019 (11:01) - Campagnes

Hornbach zoekt de Beste Klusser van Nederland en pakt deze verkiezing grootser aan dan ooit. Iedereen mag meedoen: man of vrouw, jong of oud, doe-het-zelver of professional. De winnaar krijgt nationale faam met een eigen campagne en wint de Gouden Hamer. Klustalenten kunnen zichzelf bewijzen tijdens voorrondes in de vestigingen van Hornbach. 
 
 
De afgelopen twee jaar was de strijd om de Gouden Hamer voorbehouden aan klusvaders, in het kader van Vaderdag. “Nu is het tijd dit event, dat bewezen succesvol is, grootser aan te pakken”, vertelt Maarten Post, Marketing Manager bij Hornbach Nederland. “Deze wedstrijd is een ode aan de klusser. Aan iedereen die zich in het zweet werkt om een project te laten slagen. We geven alle klussers van Nederland de kans om in de finale te staan. En ook die wordt grootser dan ooit.”
 

landelijk finale-event  

De winnaars van de voorrondes en de online stem-actie gaan de strijd met elkaar aan tijdens het landelijke finale-event op zaterdag 15 juni. Dat belooft een dag vol verrassende klusactiviteiten voor jong en oud te worden, midden in het land. Met als hoogtepunt de halve finale en de finale van de Beste Klusser van Nederland. De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer ook landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn op billboards en abri’s door heel Nederland en in advertenties in kranten en bladen. Een grote eer!


credits

Productie campagne: NoDutchNoGlory