Intersport zoekt beste straatvoetballer voor Nike

21-08-2018 (10:13) - Campagnes

Beroemde straatvoetballers Edward van Gils en Rocky Hehakaija roepen mensen op om hun talenten te tonen en al hun creativiteit in te zetten op het gebied van straatvoetbal in de 'Phantom'-wedstrijd. De hoofdprijs is een volledig betaalde reis met het Ronaldinho Global Street Team.


De campagne, ontwikkeld door HarrimanSteel, is in Nederland, Duitsland en Spanje opgenomen en laat lokale sportteams zien. Ed van Gils, aanvoerder van het Ronaldinho globe street team, laat zijn kunsten zien en hij spoort iedereen aan om ook mee te doen. 

 

uitdaging

Afgelopen weekend is ook Rocky Hehakaija toegetreden tot de campagne, nadat ze daartoe werd opgeroepen via Instagram. Rocky is de eerste en enige deelnemer van de zogeheten Street Legends. De uitdaging van het spel zit in 'Touch, Control and Finish' onderdelen die door de innovatieve kenmerken van de nieuwe schoen van Nike worden verbeterd.  


Rocky op haar beurt heeft nu Jassina Blom, lid van het Belgische vrouwenteam, opgeroepen om mee te doen. The Phantom Precision Challenge loopt nog tot 23 september en maakt het mogelijk voor consumenten om zij aan zij met hun helden hun kunsten te tonen. De actie loopt ook via Instagram op #AwakenThePhantom