Jaguar werkt met Sony Music UK aan sound design

Jaguar werkt met Sony Music UK aan sound design

21-09-2021 (15:16) - Campagnes

Jaguar werkt samen met 4th Floor Creative – het creatieve en strategische team van Sony Music Entertainment UK – om muziek en design op een unieke en creatieve wijze te bundelen. Het Sound Design-project in ruimtes die normaliter dienen voor het ontwerpen en ontwikkelen van Jaguar modellen, heeft geleid tot liveoptredens van Sony Music UK-artiesten Disciples en Pip Millett.

Sound Design is de nieuwste samenwerking van Jaguar in navolging van het eerdere project met dj en producer MK in de ‘Hard to Forget’-campagne van de Jaguar F-PACE. Sound Design is samengesteld met 4th Floor Creative en maakt indruk met liveoptredens nu het publiek gretig terugkeert naar concerten en festivals na een lange periode van wereldwijde coronamaatregelen.
 

Product Creation Centre voor opnames

Jaguars echovrije ruimte in het Product Creation Centre in Gaydon – een geluiddichte kamer die normaal dienst doet voor het ontwikkelen en testen van verfijning en de geluidskwaliteit van nieuwe Jaguar modellen – fungeerde als studio voor het muzikale trio Disciples.

Het tweede optreden is van Pip Millet. Het betreft de release van het nummer ‘Braid it Back’ van haar nieuwe EP ‘Motion Sick’. Dit optreden is gefilmd in de Jaguar Design Studio, het creatieve epicentrum dat haar coole en toch dynamische geluid perfect aanvulde met een eenvoudige setting waar de schoonheid van de stem en de teksten van de artiest tot hun recht kwamen.