Jazekerweten maakt hypotheekzaken helder

27-01-2020 (09:51) - Campagnes

Eind januari gaat De Hypotheker van start met een nieuwe campagne die huizenkopers en -bezitters meer vertrouwd gaat maken met hypotheken. Een rol die De Hypotheker goed past als 's lands grootste onafhankelijke hypotheekadvies-organisatie.
 
 De adviseurs van De Hypotheker horen het regelmatig: veel huizenkopers vinden dat ze onvoldoende weten over hypotheken en specifiek over de hypotheekonderwerpen die voor hun situatie van toepassing zijn, om een verantwoorde beslissing te nemen over de financiering van hun huis. Ook in de testfase voorafgaand aan de campagne kwam duidelijk naar voren dat er grote behoefte bestaat aan verhelderende informatie.
 

Meer zekerheid

Wie zich in de materie wil verdiepen, doet dat hooguit eens in de zoveel jaar. En dan blijkt dat er weer heel wat veranderd is. Er zijn vaak nieuwe hypotheekaanbieders met andere hypotheekvoorwaarden en er is soms gewijzigde wet- en regelgeving.
 
Veel huizenkopers voelen zich zekerder van hun zaak als ze hun financiële situatie met een kundig adviseur kunnen bespreken en zijn dan beter in staat om de juiste keuzes te maken. Een huis kopen is immers vaak de grootste uitgave die ze in hun leven doen.
 

Jazekerweten

Daarom komt De Hypotheker onder de noemer 'Jazekerweten' met een serie korte video's van ongeveer één minuut die verschillende onderwerpen meer inzichtelijk maken. Presenter Jillis is het gezicht van De Hypotheker die de onderwerpen luchtig, met een knipoog, maar glashelder bespreekt. Hij geeft informatie over bijvoorbeeld 'oversluiten', 'je huis verduurzamen' of 'de aflossingsvrije hypotheek'.
 
Televisie- en radiocommercials, prerolls, online banners en teasers op social media leiden geïnteresseerden naar de 'explain-video's' op hypotheker.nl/jazekerweten.


Credits

Klant De Hypotheker
Verantwoordelijk Miranda Berends, Carina Kloet
Bureau ARA
Creatie Lon de Grunt, Helmut Vleugels
Account Paul Kroef, Marion Marsman
Productiemaatschappij ARA
 
 

de-hypotheker_tvc1-goedkoper-wonen_addon-tool-en-afspraak from ARA on Vimeo.