Jongerenreizen GOGO lanceert campagne 'This is how we GOGO'

Jongerenreizen GOGO lanceert campagne 'This is how we GOGO'

25-11-2021 (11:04) - Campagnes

Jongerenreizen aanbieder GOGO, onderdeel van Sunweb Group, lanceert haar nieuwe zomercampagne. Het concept start met de nieuwe payoff ‘This is how we GOGO’, en bevat diverse video’s die vanaf nu op diverse online-platformen te zien zijn en een abricampagne. Het creatieve concept en de video’s zijn ontwikkeld door Towel. The Pool, onderdeel van Towel, voert de distributie uit.
 
GOGO is de grootste en meest populaire aanbieder van jongerenreizen naar de bestemmingen Lloret de Mar, Sunny Beach, Chersonissos, Mallorca, Zakynthos, Kos en Albufeira. Voor de nieuwe zomercampagne, die in het teken staat van je vakantie maximaliseren, is er gekozen voor een zomerse en absurdistische vakantiesetting.
 
Dylan Sesink Clee, Brand Manager GOGO: "Met onze nieuwe zomercampagne willen we GOGO weer zichtbaar maken bij jongeren. Hiervoor hebben we gekozen voor toffe video’s die we online distribueren; de plek waar jongeren content consumeren. De videocampagne is voorzien van onze nieuwe centrale boodschap 'This is how we GOGO' en bevat steeds een openingszin, dansmove of dagactiviteit. Vanaf nu start de early-bird campagne en in Q1 gaan we verder met een brand awareness-campagne. Later in het boekingsseizoen sluiten we hier nog andere campagnes op aan. Daarnaast hebben we nog een winactievideo opgenomen, waarmee de kijkers een VIP-trip kunnen winnen: een ultieme vakantie met vrienden, volledig verzorgd door GOGO. Het unieke aan de zomercampagne is dat alles op basis van dynamisch content is gepoduceerd en we de video’s kunnen aanpassen en optimaliseren op basis van het kijkgedrag van onze doelgroep."
 

Touch-tell-sell

Geert Doek, Managing Director Towel en co-founder The Pool: "Voor de distributie van de videocontent maken we gebruik van het touch-tell-sell model, in combinatie met dynamische creatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat de doelgroep van initiële interesse naar conversie gaat. Als eerste inspireren we de kijkers met vermakelijke en aantrekkelijke touch-videocontent die inspeelt op het gevoel en de interesses. Vervolgens wordt de doelgroep geretarget met tell-content."
 

Credits

Klant: GOGO
Verantwoordelijk bij klant: Dylan Sesink Clee
Bureau: Towel en The Pool
Client Director: Gérard Raaijmakers
Executive Producer: Geert Doek
Head Producer: Geerjanne
Creatie: Beau Warmerdam
Producers: Kaylee Swiers
Media agency : The Pool, a Towel company
Verantwoordelijke The Pool: Angelo Croes en David Hoogendam
Productie assistent: Mouhsine Oudriss, Haye Frings
Regie: Cas Mulder
Opnameleiding: Adam Crick
Camera: Jarl Piepers
Sound operator: Joost van Heerden
Gaffer: Michiel Kingma
Production designer: Merel Veel
Visagie: Estefania Ter Heerd