Jumbo familie viert deze zomer vakantie in eigen achtertuin

19-05-2020 (13:01) - Campagnes

Jumbo heeft een nieuwe zomercampagne gelanceerd. 'Want al gaat de reis dit jaar naar een net even andere bestemming, we maken er samen een mooie zomer van'. De campagne is ontwikkeld door Alfred.
 
De Jumbofamilie viert dit jaar vakantie in een caravan in de eigen achtertuin. De caravan wordt deze hele zomer het episch centrum. Voor een eindeloze BBQ-avond met het gezin, voor een snelle zomerse salademaaltijd, maar ook voor een frisse fruitsalade of een ijskoud biertje.
 
‘Met de caravan hebben we een superflexibel concept. Zelfs als we er toch weer op uit mogen, dan haak je ‘m zo achter de wagen’, vertelt Edward van de Ridder, Head of Strategy bij Alfred. ‘Bij de shoot is dan ook met allerlei scenario’s rekening gehouden. En we voegen gedurende de zomer steeds nieuwe lagen toe, waaronder een zomeractivatie. Wat blijft is de boodschap: met beetje hulp van Jumbo tover je jouw tuin of balkon zo om tot een heerlijk zomerse vakantiebestemming.’

Naast een tv-campagne bestaat de zomercampagne ook uit online video’s, radiocommercials en social advertising met onder andere een weersafhankelijk BBQ-alarm.