Kerst in de Jumbo-traditie

06-12-2019 (14:15) - Campagnes

Samenzijn is voor veel mensen het belangrijkste tijdens de feestdagen. Dat realiseert de Jumbo familie zich ook in de nieuwe kerstcommercial van de supermarktketen.
 
Moeder Lieke (door Maike Meijer) vertrekt in de drukke dagen voor Kerst naar Tokyo op zakenreis. Terwijl zij zich verheugt op wat tijd voor zichzelf, raakt vader Bas (door Frank Lammers) enigszins in paniek bij de gedachte dat hij er bij de voorbereidingen op Kerst alleen voor staat. Hoewel er in eerste instantie het een en ander misgaat, weet hij met hulp van de kinderen én Jumbo - tegen alle verwachtingen in - een geweldige kerstmaaltijd op tafel te toveren. Moeder Lieke ervaart juist dat alleen zijn in de donkere dagen voor Kerst, ver van haar gezin, helemaal niet zo prettig is. Want de voorpret op Kerst en alle voorbereidingen die daarbij horen, zijn eigenlijk al de helft van het plezier…
 
In de periode voor Kerst is het extra gezellig in de Jumbo winkels. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom organiseert Jumbo op zaterdag 14 december in veel winkels in het hele land een speciale proeverij, waarbij klanten verschillende feestelijke kerstgerechtjes kunnen ervaren. 
 
Voor de ouders van schoolgaande kinderen heeft Jumbo een speciale webpagina ingericht met inspiratie voor het kerstdiner op school. Ouders vinden hier recepten die in de smaak vallen bij kinderen en eenvoudig te maken zijn. 
 
Ondertussen zijn de meer dan 650 Jumbo winkels en Jumbo.com in Nederland en België omgetoverd in kerstsferen.Vanaf vandaag is de kerstcampagne  van Jumbo te zien op TV en via diverse online kanalen.