Kerstcommercial Kruidvat laat echte kerst achter perfecte plaatje zien

Kerstcommercial Kruidvat laat echte kerst achter perfecte plaatje zien

07-12-2021 (12:37) - Campagnes

Mensen streven tijdens de feestdagen naar een perfect plaatje en halen hiervoor alles uit de kast: een feestelijke outfit, stijlvolle make-up, een chique kapsel, mooie cadeautjes en een huis dat tot in de puntjes verzorgd is. Kruidvat laat in haar kerstcommercial zien dat de mooiste dagen van het jaar niet duur hoeven te zijn. De commercial zorgt weer voor een glimlach en gaat vanaf vandaag live op televisie en via online media, waarmee Kruidvat’s kerstcampagne ‘De mooiste dagen, hoeven niet duur te zijn’ wordt afgetrapt.
 
In aanloop naar kerst is via de social media kanalen van Kruidvat te zien hoe hoofdpersoon Lize zichzelf voorbereidt op de feestdagen. Van het versieren van haar huis tot het regelen van cadeaus, nieuwe make-up of kerstaccessoires. Gelukkig heeft Kruidvat ook alles om te relaxen ná de feestdagen. Met de feestdagen in het vooruitzicht vind je bij Kruidvat alle (beauty-)producten voor een Kruidvat-prijsje.
 

Credits

De nieuwe campagne van Kruidvat is ontwikkeld in samenwerking met DDB Unlimited en Eigen Fabrikaat is vanaf vandaag te zien en horen onder andere via tv, radio, online en social.
 
Adverteerder: Kruidvat
Reclamebureau: DDB Unlimited & Eigen Fabrikaat
Productiehuis: Annomann
Post-productie: Crabsalad en Efraïm Gons
Muziek: MassiveMusic
Geluid: Earforce
Media: UM en Mindshare
Concept: DDB Unlimited & Eigen Fabrikaat
Offline edit: Marc Bechtold
PR: oona agency