Kerstspecials AH brengen mensen samen

12-12-2017 (11:55) - Campagnes

Bakkie Today, Appie to Date en Lokale Helden, allemaal initiatieven van Albert Heijn met als doel mensen samen brengen in een tijd waarin samenzijn en verbondenheid leidend moeten zijn. Samen zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar daar wil de supermarktketen wat aan doen.
 

verbindende maaltijden

Dus creëert Albert Heijn deze maand plekken waar buurtgenoten samen kunnen komen en iets voor een ander kunnen doen. Denk aan buurtlunches, eindexamenklassen en begeleiding voor klanten met alzheimer. De verbindende maaltijden zijn onderdeel van de kerstcampagne van Albert Heijn. Honderden supermarktmanagers nodigen de komende weken buurtgenoten uit om samen Kerst te vieren met een lunch of diner en winkels halen alles uit de kast om er een gezellige kerst van te maken.
 

Appie Today

Bakkie Today, Appie to Date en Lokale Helden zijn te zien op Appie Today. In Bakkie Today worden mensen aan de koffietafel met elkaar in gesprek gaan over wat Kerst voor hen betekent. Appie to Date brengt mensen samen door dates te regelen op basis van de aankopen die klanten doen. De Lokale Helden zijn bijzondere mensen uit de winkel die iets extra's doen voor klanten en de buurt. Bijvoorbeeld een winkelmanager die vanuit twee winkels een bus met ouderen naar het Kerstfestival liet gaan.
 
Alle bovengenoemde initiatieven waren voor Albert Heijn een inspiratie voor de kerstcommercial waarin een oudere man aanschuift bij de kersttafel van zijn nieuwe schoonfamilie. De commercial is nu te zien op tv. 
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.