Kleinste kroeg van Nederland krijgt eigen plek tijdens Amstel LIVE

16-01-2019 (14:42) - Campagnes

Donderdag 17 januari opent de grootste Amstelkroeg van Nederland haar deuren. Kroegbazen Nick & Simon, die voor het derde jaar op rij de gastheren en presentatoren van de show zijn, maken zich klaar voor twee weken in Ahoy Rotterdam. Roel & Jeroen trekken dit jaar een heel ander, eigen plan.


De kleinste kroeg zal zich gedurende de periode van De Vrienden van Amstel LIVE op het plein voor Ahoy huisvesten. De bekende pianobar, jarenlang een belangrijk onderdeel van de show, heeft een nieuwe plek gevonden in de kleinste Amstelkroeg van Nederland. Wat Roel en Jeroen allemaal in petto hebben voor de bezoekers van de kleinste kroeg is nog een verrassing. Maar één ding is zeker: zij zullen laten zien dat het niet uitmaakt of je nu in de grootste of kleinste kroeg staat, met je vrienden en een biertje is het overal beregezellig!

 
De kleinste kroeg zal zich gedurende de periode van De Vrienden van Amstel LIVE op het plein voor Ahoy huisvesten. De bekende pianobar, jarenlang een belangrijk onderdeel van de show, heeft een nieuwe plek gevonden in de kleinste Amstelkroeg van Nederland. Roel en Jeroen gaan er laten zien dat het niet uitmaakt of je nu in de grootste of kleinste kroeg staat, met je vrienden en een biertje is het overal beregezellig!