Locals®Agency lanceert Schoon tanken campagne voor OG

13-04-2021 (17:21) - Campagnes

Ruim twaalf jaar geleden is OG (voorheen OrangeGas) opgericht met maar één doel: een wezenlijke bijdrage leveren aan duurzame mobiliteit in Nederland. Dat ze daarin succesvol zijn blijkt wel uit de enorme groei die ze hebben doorgemaakt. Inmiddels is OG marktleider in Nederland en Duitsland en hebben ze de eerste tanklocaties geopend in Zweden.

Marcel Borger, CEO en oprichter OG: "Met deze campagne willen we mensen laten nadenken over schoon tanken. Dat is niet alleen elektrisch, maar bijvoorbeeld ook met bio-cng. Veel mensen kennen de opties niet om bij te dragen aan een schonere planeet. Daar gaan we ze mee helpen. Onze samenwerking met Locals®Agency is heel hecht en dat resulteert dan ook in dit soort mooie opvallende campagnes."

Ook is de nieuwe website van OG gelanceerd. Dit is direct het landingsplatform voor de campagne, die naast radio en outdoor ook volop online wordt ingezet.

Credits
OG (OrangeGas): Anouk Kuperus, Manager Marketing & PR Strategie, concept en productie: Locals®Agency Mediabureau: De Mediabalie / Henk Fennebeumer
Online marketing: Beyonit