Make-A-Wish organiseert online diner Together we Make-A-Dish

Make-A-Wish organiseert online diner Together we Make-A-Dish

22-04-2021 (10:42) - Campagnes

Op zondag 30 mei 2021 is de eerste editie van het online diner Together we Make-A-Dish, dat georganiseerd is door Make-A-Wish Nederland. Het programma bestaat uit een veiling, muziek, goocheltrucs en de kunsten van top chef André Gerrits, en voormalig voetballer John Heitinga komt meekoken.
 
Van de opbrengst van het online diner en de veilingstukken kan Make-A-Wish Nederland nog meer wensen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen vervullen. Together we Make-A-Dish is een alternatief voor het jaarlijkse benefietgala van de stichting.
 
Livestream
Deelname aan de 2,5 uur durende livestream van Together we Make-A-Dish kost €75,00 per persoon. Hiervoor ontvangen de gasten een compleet verzorgde avond inclusief dinerbox aan huis om samen met top chef André Gerrits het feestelijke 3-gangendiner te bereiden. De gasten kunnen bieden op de veilingitems Wishes for Wishes en er is een interactief spel georganiseerd. Inschrijven voor deelname aan deze volledig georganiseerde avond kan tot 3 mei 2021. Van iedere deelname gaat €25,00 naar Make-A-Wish Nederland.
 
Veiling
De items voor de veiling zijn hier te vinden. De items zijn uiteenlopend, er zitten zelfs manchetknopen van demissionair minister-president Mark Rutte tussen.