Mark Tuitert terug met #ijspret bij Wehkamp

Mark Tuitert terug met #ijspret bij Wehkamp

12-02-2021 (16:04) - Campagnes

In 1998 was Wehkamp Mark Tuiterts eerste sponsor en nu, jaren later, werken ze weer samen. Samen met olympisch medaillewinnaar Annette Gerritsen geven ze de schaatskoorts een extra zetje met de oproep om naar buiten te gaan, schaatsen onder te binden en – op gepaste afstand - even alleen maar te genieten. Want eindelijk kan er weer op natuurijs geschaatst worden, het moment waar heel Nederland naar uit heeft gekeken. En dat vastgelegd moet worden.
 
Mark Tuitert: “Eindelijk kunnen we weer op natuurijs schaatsen, daar houden wij Nederlanders van en zeker in deze gekke tijden is het een cadeautje om met z’n allen op een verantwoorde manier te kunnen genieten. Natuurlijk moeten we alle maatregelen in acht nemen, maar dat moet lukken met de enorme oppervlaktes natuurijs in Nederland.”
 

#ijspretvideos

Wehkamp 100 cadeaubonnen van 100 euro en 5 cadeaubonnen van 250 euro weg voor de leukste #ijspret video’s die via Instagram gedeeld worden. Want dat is het mooiste om te zien: dat iedereen die dat kan, gaat schaatsen en z’n zorgen vergeet! Niets meer en niets minder. 
 
Bekijk de video met Mark Tuitert hier.