MIX en Elevator ontwikkelen Europese campagne voor Boels Rental

MIX en Elevator ontwikkelen Europese campagne voor Boels Rental

29-11-2021 (09:47) - Campagnes

Het Nederlandse verhuurbedrijf Boels Rental lanceert de campagne; Don’t let winter stop your project. De campagne laat in een groot aantal Europese landen zien dat de klant kan rekenen op Boels Rental om de winter door te komen. MIX (Creatie) en Elevator (Performance) ontwikkelden de campagne.
 
De winter kan zorgen voor grote problemen in de bouw, vertelt Tessa Visser, Campaign Manager Europe bij Boels Rental. “Sneeuw, regen en het gebrek aan licht zorgen voor obstakels. De kosten kunnen hoog oplopen als hier niet goed mee omgegaan wordt. Onze klanten moeten handelen en zoals altijd staan we als Boels Rental klaar om ze te helpen. En dat geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor Duitsland, Oostenrijk, België, Engeland, Tsjechië, Polen en Slowakije.”

Don’t let winter stop your project moet de doelgroep, aannemers en ontwikkelaars, bewust maken van de problemen die de winter veroorzaakt. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de aannemers op het laatste moment handelt, zegt Daryl Fransz, Creative Lead bij MIX. “Veel aannemers handelen pas zodra het met bakken de lucht uitkomt. Dit zou voor problemen in de bouw kunnen zorgen. Daarnaast zien we dat de voorraad er op deze dagen uitvliegt, waardoor je mis kunt grijpen. Voor ons was het dus zaak om een manier te vinden waarop we de urgentie van het probleem communiceren, voordat mensen in de bouw verplicht kerstverlichting, föhns en kruiken mee moeten nemen van huis.
 
De campagnestrategie en het concept zijn bedacht door MIX. Growth marketing agency Elevator neemt de verantwoordelijkheid voor mediastrategie, executie en optimalisatie van de campagne. De campagnebestaat uit social advertenties, banners, drukwerk en een e-mailcampagne. Don’t let winter stop your project wordt deze week uitgerold.

Credits:
Opdrachtgever: Tessa Visser & Frits Gunther (Boels Rental)
Concept: Daryl Fransz & Elise Demuynck (MIX)
Art direction & design: Elise Demuynck & Ashwin Murli (MIX)
Fotografie: Corné van der Stelt
Retouchering: Katty Houtmeyers & Corné van der Stelt
Copy: Daryl Fransz (MIX)
Creatieve directie: Ashwin Murli (MIX)
Performance: Thomas Wolters, Leonie van Ewijk & Frank Abrahams (Elevator)