Moneyou Go app ook in Duitsland

11-09-2018 (15:43) - Campagnes

De innovatieve online financiële dienstverlener Moneyou lanceert de Moneyou Go app voor sparen en betalen in Duitsland. De introductie valt samen met een nieuwe campagne die de bank tegelijkertijd in Nederland en Duitsland lanceert met als titel ‘De bank, dat ben ik’ - in Duitsland ‘Die Bank, das bin ich’.

 

Liesbeth Rigter, CEO van Moneyou: “We zijn trots om nu ook Duitse klanten met de Moneyou Go app te kunnen helpen om zelf grip te houden op hun geld. “De introductie van de Moneyou Go app is voor ons een voorbeeld van hoe we onze internationale ambities waarmaken. We zijn continu bezig met het toevoegen van extra waarde voor onze klanten, ook in Duitsland. Zo is het voor onze klanten steeds eenvoudiger om zelf hun financiën te organiseren en overzicht aan te brengen.” 

 

herkenning

In de onlinecampagne laat Moneyou zien dat de manier waarop consumenten met hun geld omgaan, alles zegt over wie ze zijn en in deze wereld willen zijn. Daarbij is belangrijk dat gebruikers zichzelf herkennen in hun bank. De campagne draait vanaf vandaag op onlinekanalen in Nederland en Duitsland.