MSD start grootschalige wervingscampagne

11-09-2020 (12:45) - Campagnes

Geneesmiddelenbedrijf MSD heeft honderden extra mensen nodig, vooral in de productie van vaccins in Boxmeer. Dat zijn er de komende periode zo'n 200, maar dat aantal kan oplopen tot ruim 400. Daarom start op maandag 14 september een uitgebreide campagne om de vele vacatures, te vinden op mooiwerkMSD.nl, onder de aandacht te brengen.
 
“Als operator meehelpen virussen te verslaan. Dat verandert alles.” Deze slogan zal vanaf maandag overal in de regio te zien zijn. Op billboards langs de snelwegen A67 en A73, online, in printadvertenties en op abri’s. Er werken al ongeveer 1.600 mensen aan diergezondheid in Boxmeer, maar door de groeiende vraag naar vaccins en geneesmiddelen zijn extra mensen nodig. Veelal in technische functies. Allemaal bedoeld om een bijdrage te leveren aan de wereldwijde strijd voor gezondheid.
 
Binnen Nederland wordt op dit moment op alle grote locaties van MSD volop gebouwd. Het bedrijf legt momenteel de laatste hand aan een nieuwe geavanceerde fabriek in Boxmeer. Ook in Haarlem en op twee plaatsen in Oss breidt MSD de productiecapaciteit uit en bouwt het bedrijf nieuwe magazijnen en andere faciliteiten. Vacatures zijn te vinden via mooiwerkMSD.nl
 

Credits

Creatie: Ramelan Sadjid (Eigen Fabrikaat)
Strategie: André Dammers (OPRG)
Projectmanagement: Bauke van der Loo, Charlotte Jacobs , Mirjam Achthoven (OPRG)
Verantwoordelijk bij MSD: Bianca Leuering, Judith Zuijderhoudt