Natwerk maakt campagne voor Nationale Vacaturebank

Natwerk maakt campagne voor Nationale Vacaturebank

18-05-2021 (15:27) - Campagnes

Na het winnen van een pitch heeft Natwerk een nieuwe campagne voor vacaturesite Nationale Vacaturebank ontwikkeld. De campagne geeft een verfrissende, nuchtere en realistische blik op de wereld van het solliciteren. Een wereld waarin inclusiviteit de norm zou moeten zijn.
 
Met de drie beelden van de campagne rekent de vacaturesite van Nederland af met maatschappelijke vooroordelen en hokjesdenken.
 
Irene van Cappelle, Brand Manager van Nationale Vacaturebank: "Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij een sterk gevoel van wat er gaande is op de Nederlandse arbeidsmarkt en daar willen we een positieve rol in spelen. Door onbewuste vooroordelen en ingebakken taalgebruik biedt de arbeidsmarkt nog altijd geen gelijke kansen voor iedereen. Als een van de grote vacaturesites van Nederland is het belangrijk dat wij hier een actieve rol in nemen. Wij hopen dat deze campagne verder kan bijdragen aan het doorbreken van soms discriminerende rolpatronen."
 
Voor de campagne wordt gebruik gemaakt van print, Out Of Home (OOH) en Digital Out Of Home (DOOH), digital, socials én radio.