Nicolette Kluijver en HelloFresh starten samenwerking

28-10-2019 (09:48) - Campagnes

Het leven van Nicolette Kluijver is voor veel ouders herkenbaar. Ze is een werkende vrouw met drie kinderen die naast haar baan ook nog een druk huishouden draaiende houdt.  DAnkzij die herkenbaarheid krijgt ze haar eigen pagina op de site van HelloFresh (www.hellofresh.nl/nicolette) waar zij regelmatig haar tips en ervaringen deelt.
 
Ook is daar vanaf komende maand de videoreeks ‘Koken met Nicolette’ te zien waarin de presentatrice bij verschillende gezinnen langsgaat om samen te koken en te praten over de diverse uitdagingen die de ouders ervaren rondom het avondeten. Daarnaast zijn Nicolette en haar gezin te volgen via haar social media kanalen, waar ze vertelt welke recepten haar favoriet zijn, welke ingrediënten of keukentechnieken ze heeft ontdekt en hoe ze haar kinderen bij het bereiden van de maaltijd betrekt.

“We verheugen ons op de samenwerking met Nicolette omdat haar dagelijkse uitdagingen voor onze doelgroep herkenbaar zijn. Haar leven is druk en het avondeten verdwijnt daardoor regelmatig naar de achtergrond”, aldus Pauwel Wiertsema, CEO van HelloFresh Benelux. “Voor Nicolette is HelloFresh de perfecte oplossing en we zijn blij dat ze haar ervaringen wil delen.”