Nieuwe campagne Lebara: Je weet zelf #watjenodighebt

01-07-2020 (12:09) - Campagnes

“Je weet zelf wat je nodig hebt en wat je daar voor over hebt” met deze woorden gaat vanaf 1 juli 2020, de nieuwe campagne van mobiele provider Lebara van start. De campagne 'Je weet zelf #watjenodighebt' is wederom van de hand van Natwerk en is een vervolg op de succesvolle nieuwe merkstrategie en de 'Niet te stoppen' pay-off die vorig jaar zomer werd gelanceerd.
 
Met de campagne richt Lebara zich op mensen die vrij willen zijn en die bewust hun eigen weg kiezen. Mensen die zich niet op laten jagen en zomaar meedoen met hypes. Maar hun hoofd koel houden, ook als het gaat over telecom. Ze weten zelf wat ze nodig hebben. En als ze het niet weten, zoeken ze zelf uit wat voor hen werkt. Hun abonnement zorgt ervoor dat ze kunnen gaan en staan waar ze willen.
 
Eerder deze maand paste Lebara al de Sim Only propositie aan met hogere 4G snelheden en nog meer mogelijkheden voor klanten om hun abonnement geheel op maat samen te stellen en elke maand opnieuw op basis van hun behoefte gratis te wijzigen.
 
De 'Je weet zelf #watjenodighebt'-campagne wordt uitgerold op televisie (vanaf half juli), out-of-home, als radio- en Spotify-spot, door middel van Boomerang-kaarten en online via video, display en social.
 
"Onze merkwaarden resoneren goed onder mensen die zonder beperkingen voor een eerlijke prijs mobiel willen internetten en bellen. Natwerk weet als geen ander hoe ze iets moeten maken om deze doelgroep aan te spreken en hoe dit in beeld te brengen. Na alle positieve aandacht die we met de eerdere ‘Niet te stoppen’-campagnes hebben behaald, voelde ook deze campagne direct als spot on. We zijn erg trots op het resultaat”, aldus Eelco Gijze, Marketing & Sales Director van Lebara.
 

Credits

Concept en uitvoering: Natwerk
Film en fotografie: HALAL
Display / social webvertising: De Franse Kamer
Media: Mediaxplain, Direct Business 
 
 

LEBARA - Je weet zelf from Natwerk on Vimeo.