Nieuwe herrie voor HAK van Den Blijker

09-03-2016 (18:05) - Campagnes

In het nieuwe online videoprogramma “Herrie met Bonen” laat Herman den Blijker Nederland zien dat iedere maaltijd nog lekkerder wordt met bonen erbij door letterlijk in te breken bij mensen thuis of op andere plaatsen waar gegeten wordt. Zo overviel hij bijvoorbeeld RTL Late Night presentator Humberto Tan.

Bonen zijn lekker, gezond en duurzaam en passen helemaal in de hedendaagse en nieuwe manier van eten, zo meent niet alleen Herman maar ook de Verenigde Naties die 2016 uitgeroepen hebben tot Internationaal Jaar van de Boon. De Gezondheidsraad legde nog eens extra gewicht in de schaal door in de nieuwe richtlijnen goede voeding, gepubliceerd op 4 november 2015, te adviseren iedere week bonen op het menu te zetten. 
 
In “Herrie met Bonen” is Herman op een missie: heel Nederland aan de bonen krijgen. Hiervoor gaat hij inbreken in de keukens van onder andere bekende Nederlanders, bloggers, verenigingen én bij mensen thuis. Herman inspireert hen op de ludieke manier die we van hem gewend zijn vaker met bonen te koken. De oer-Hollandse topchef is in zijn nieuwe programma vastberaden te laten zien hoe makkelijk je bestaande maaltijden lekkerder, rijker en veelzijdiger kunt maken met bonen erbij. Natuurlijk met de nodige welbekende “Herrie” eromheen.
 
Herman gaf onlangs al een voorproefje van wat hij de komende maanden in petto heeft. Zo overviel hij RTL Late Night presentator Humberto Tan om hem te laten zien hoe je een lekkere en voedzame maaltijd met bonen erbij bereidt.