Nieuwe TV-campagne voor BUX Zero

Nieuwe TV-campagne voor BUX Zero

22-07-2021 (09:00) - Campagnes

BUX lanceert een nieuwe internationale TV-commercial voor BUX Zero, de commissievrije beleggingsapp van BUX. De nieuwe TV reclame gaat verder waar de vorige ophield. Waar in de vorige commercial Nick Bortot, oprichter van BUX, voor levensgrote BUX letters zijn verhaal deed, keren de BUX letters nu terug op verschillende locaties in het land.
 
Stevan Zmiric, Senior Creative bij BUX: "Alle acteurs die in de commercial te zien zijn, zijn medewerkers van BUX en er zijn ook bijrollen door BUX Zero beleggers vervuld. Het resultaat is een TV commercial die authentiek en volwassen aanvoelt, zonder in te boeten aan levendigheid."
 
De nieuwe reclame van BUX is in samenwerking met de Amsterdamse productiemaatschappij Fast Forward tot stand gekomen. Thomas Melgers (Fast Forward) deed de regie. Opnieuw is het een productie geworden met een grote inbreng vanuit BUX zelf. Vanuit BUX zijn Kamiel van Eeuwijk (Senior Creative Designer) en Stevan Zmiric (Senior Creative) betrokken geweest bij het concept en de creatie.
 

Credits

Creatie BUX: Stevan Zmiric, Kamiel van Eeuwijk
Bureau: Fast Forward
Regisseur: Thomas Melgers (Fast Forward)
Over BUX