Omnichannel feel good kerstcampagne Jumbo

06-12-2017 (15:43) - Campagnes

Jumbo lanceert vandaag haar landelijke campagne met een nieuwe feel good kerstcommercial. In deze commercial ‘Samen maken we het helemaal Kerst’ trekt de bekende Jumbo familie voor de feestdagen uit naar een bosrijke, winterse omgeving. Ze hebben de lekkerste producten in huis gehaald om hier helemaal uit te pakken voor Kerstmis. Het enige wat nog ontbreekt is een boom. Maar ‘vader’ Frank Lammers hoeft deze kerstversiering niet alleen voor zijn rekening te nemen… hij wordt geholpen door de dieren uit het bos.


Ook alle Jumbo winkels zijn vanaf vandaag volledig omgetoverd in kerstsfeer om iedereen te inspireren met de feestdagen een heerlijke kerstmaaltijd op tafel te zetten. Maar in de kerstcampagne draait het niet alleen om het kerstassortiment, maar ook om de kerstgedachte.


“Het thema ‘Samen maken we het helemaal kerst’ past bij Jumbo: we zijn een familiebedrijf dat tradities belangrijk vindt en samen onderneemt. Dit voeren we door in alle uitingen”, zegt Wim Junte, Directeur Marketing a.i. bij Jumbo. “Natuurlijk toveren we onze supermarkten volledig om tot kerstwinkels met kerstbomen, de beste kerstproducten en volop kerstinspiratie. Maar ook buiten de winkels zie je onze kerstboodschap overal. Natuurlijk op Jumbo.com en in de Jumbo app, maar ook in de huis-aan-huis folder en ons extra dikke Hallo Jumbo magazine. We zijn trots dat we al het moois dat we onze klanten kunnen bieden voor de feestdagen zo breed mogelijk, met een integrale omnichannel campagne, kunnen laten zien aan heel Nederland.”

 

 

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.