Pathé pakt uit met dagelijkse winacties en Pathé Thuis films

Pathé pakt uit met dagelijkse winacties en Pathé Thuis films

01-12-2021 (16:12) - Campagnes

Pathé geeft december een vleugje extra magie door samen met haar bezoekers af te tellen naar de feestdagen. Met de Pathé adventskalender is elke dag voorafgaand aan kerst een feestdag, en zijn er de leukste cadeaus te winnen, zoals filmmerchandise van Captain Nova en Alles op Tafel, Popcorn & Chill pakken of de Pathé kersttruien. Ook Pathé Thuis doet mee: er worden maar liefst negen films cadeau gedaan, waaronder The Wolf of Wall Street en Penoza The Final Chapter. Filmfans kunnen vanaf vandaag tot aan kerstavond iedere dag een kalender vakje openen.
 
Het einde van het jaar is hét moment om terug te blikken, dankbaar te zijn voor de mensen om ons heen en elkaar in de watten te leggen. En laat dat ook precies zijn wat Pathé voor haar bezoekers wil doen: tijd om uit te delen! Het is de tweede keer dat Pathé een adventskalender uitbrengt, vorig jaar deden er maar liefst 160.000 filmliefhebbers mee. Ook dit jaar zit de Pathé adventskalender boordevol winacties met goodies en merchandise, en worden er voor het eerst ook Pathé Thuis films cadeau gedaan.
 
De prijs van de dag komt tevoorschijn na het openen van een vakje en bezoekers kunnen vervolgens kiezen om mee te doen aan de winactie door hun gegevens in te vullen, of de film van de dag wordt zichtbaar met een stappenplan hoe deze via Pathé Thuis kosteloos te bekijken is.
 
De prijzen worden iedere dag bekend gemaakt via de Instagram Stories van Pathé. De winnaars ontvangen binnen enkele dagen persoonlijk bericht via e-mail.