Pathé Thuis claimt de magie van de filmavond

Pathé Thuis claimt de magie van de filmavond

01-12-2020 (15:54) - Campagnes

Na een succesvolle eerdere samenwerking tussen Pathé Thuis en het Bureau van Talpa Media Solutions hebben de twee opnieuw de handen ineen geslagen. De eerste campagne was geënt op de naamsbekendheid van het merk en het laden van de pay-off 'de nieuwste films als eerste thuis'. In de vervolgcampagne, die deze week live gaat, ligt de focus op de breedte van de Nederlandse video-on-demand dienst.

Pathé Thuis heeft naast de nieuwste releases ook de grootste filmcollectie van Nederland. En dat is exact wat de nieuwe campagne uitlicht; de magie van grote bekende films in je eigen huiskamer. Dit keer dus geen nieuwe releases, maar de klassiekers die je graag (nog eens) kijkt. Samen met een nieuwe pay-off ‘Pathé Thuis. Films. Thuis.’ wil Pathé Thuis hiermee de avond claimen als filmavond.
 
Wouter van der Pauw, Creative Director bij het Bureau van Talpa Network: “Er zijn zoveel films die je kunt blijven kijken en elke keer ontdek je iets nieuws. Pathé Thuis heeft die films. Daarom willen we dat gevoel overbrengen in de commercial. Elke huiskamer heeft een film-thema en heel veel easter eggs voor veel kijk- en zoek-plezier. Een reclame die je vaker terug wil kijken en waar altijd weer iets te ontdekken valt.”

Thomas van de Weerd, CEO Pathé Thuis: “Na het succes van de vorige campagne was het voor ons een logische stap om er samen met Talpa Network een vervolg aan te geven. Ze hebben een goede doorvertaling gemaakt van de oude naar een nieuwe spot, waarbij ze een fantastische beleving van een heerlijke filmavond thuis hebben neergezet.”
 

Credits

Bureau: het Bureau
Creatie: Stefan Da Costa Gomez en Auke van Rossum
Creative Director: Wouter van der Pauw
Creative Producer: Æmilia Brok
Regie: Auke van Rossum
DoP: Jorrit Garretsen
1st AC: Rob v Dam
Licht: Johan Hoitink
Best Boy: Ray van der Bas
Licht assistent: Jeremy Francis
Art dep: Tessa Bijer, Georgios Rietveld en Barabra v Nimmerseel
Styling: Jody Bakker
Visagie: Roxanne Bierhuis en Rachel van Geel
Casting: Moeder Anne Casting
Locatie: Studio Automat
Muziek + SFX: Joos van Leeuwen
Geluidsnabewerking: Jaap Wajer
Montage + Animatie: One Size
Voice over: Kenan Raven
Productie assistent: Daan Wassen
Klant: Dewi Klomp, Pathé Thuis