Pepsi Max lanceert internationale voetbalcampagne

Pepsi Max lanceert internationale voetbalcampagne

23-02-2021 (11:13) - Campagnes

Pepsi MAX® lanceert een opgewekte campagne die de voetbal- en muziekcultuur samen laat komen. Van thumb-stopping social content tot de nieuwste UEFA Champions League Football campagne, Pepsi MAX heeft een diverse en upbeat reclame geproduceerd.
 
De jaarlijkse wereldwijde voetbalcampagne viert de doorlopende samenwerking met de UEFA Champions League van zowel het mannen- als het vrouwenvoetbal. Wederom brengt Pepsi MAX een indrukwekkende line-up van 's werelds beste voetballers samen, en breidt het zijn selectie uit onder leiding van regerend GOAT Leo Messi en wereldkampioen Paul Pogba, met twee nieuwe toevoegingen: Borussia Dortmund-sensatie Jadon Sancho en niemand minder dan de Nederlandse UEFA Women's Champions League winnaar Shanice van de Sanden.
 
Connecten
De commercial is geregisseerd door Raine Allen-Miller, een nieuwe stem in de filmwereld. Als aanvulling op deze video, zal het nummer ‘Rotate’ de soundtrack zijn voor digitale content op verschillende sociale platforms. Fans kunnen connecten met hun favoriete spelers zoals nog niet eerder is gezien, bijvoorbeeld door ’s werelds eerste voetbal challenge met TikTok Duet later in maart.